NYHED Made by mama Parmesan, 750 - 800g

Made by mama Parmesan, 750 - 800g

  • Mærke: Made by mama
  • Model nummer: 42-001-01
  • Lagerstatus: På lager
  • DKK 249,-
  • Ekskl. Moms: DKK 199,-

Produktbeskrivelse

Aromatisk parmesan ost fra Made by mama. Denne parmesan stammer fra en lille by øst for Modena i Italien, hvor verdens bedste parmesan oste produceres.

Latteria Sociale Roncadella producerer disse oste, som lagres i 27 måneder for at skabe den perfekte balance mellem syrlighed og fedme. 
Osten er lavet på 50% mager mælk malket om aftenen og 50% fed mælk fra morgenmalkningen. Hertil kommer hårdt arbejde og ihærdighed. Alle oste vendes og børstet en gang om ugen. Herefter brydes osten i stykker på ca 750 -800 g. 

Nyd den skønne parmesan til pastaretter, på tapasbordet eller blot som den er med et godt glas rødvin.

Parmesan osten er velegnet til frysning, hvis du bryder den i mindre stykker. Din parmesan er pakket ind i 3 lag: første lag er et voksbehandlet stykke ostepapir med Made by Mama logo på, som du skal gemme til at opbevare osten i. Dernæst er der et lag vakuumplast og et stykke papir, som absorberer ostens fugt i vakuumpakningen. Disse 2 lag smider du væk efter du har åbnet osten. Skær skorpen af din parmesan, så bremser du modningen og parmesanen beholder derved den blødere konsistens og sin gode smag længst. Pak parmesanen ind i det medfølgende stykke ostepapir og læg den i køleskabet i en frysepose - uden at lukke fryseposen. På denne måde holder parmesanen sig bedst. 

Vægt 750 - 800 g

Skriv dig på vores nyhedsbrev og modtag nyheder og gode tilbud.