NYHED Universal rengøring Bondi Wash lemon tea tree og mandarin

Universal rengøring Bondi Wash lemon tea tree og mandarin

  • Model nummer: bondi-wash-benchspray-lemon-tea-tree-mandarin-500ml
  • Lagerstatus: På lager
  • DKK 149,-
  • Ekskl. Moms: DKK 119,-

Produktbeskrivelse

Virkelig lækker velduftende universal rengøringsmiddel fra det Australske mærke Bondi Wash, som er 99.9% plantebaseret og ikke tilsat skadelige stoffer. En universel rengøringsspray, der kan bruges på alle hårde flader og de fleste tekstiler eller direkte på huden for den sags skyld, da den er så mild. Denne skønne velduftende spary kan også anvendes omkring fødevarer f.eks på køkkenbordet, da den ikke indeholder skadelige stoffer. Dette er Bondi wash' mest unikke produkt, da der ikke findes noget lignende på markedet.

Dette rengøringsmiddel udnytter de naturlige anti-bakterielle egenskaber fra australske planter til effektivt at dræbe 99,99% af alle bakterier på alle overflader (dokumenteret i laboratorie tests). Sprayen er utrolig drøj i brug og en enkelt flaske giver ca 2000 tryk på sprayflasken. Anvendelse: Spray på alle ikke-porøse overflader i et hvilket som helst rum og tør efter med en fugtig klud.

Rengøringsmidlet indeholder en lille smule alkohol, og det er derfor vigtigt, at du tørrer efter med en våd klud. 99% plantebaserede ingredienser. Duften Lemon Tea Tree virker opfriskende samtidig med, at den dræber bakterier. Den helt specielle citrus duft er her tilføjet en beroligende kombination af luksuriøse olier fra mandarin, geranium, kardemomme og neroli. Emballagen er genanvendelig.


Indhold: 500ml

Skriv dig på vores nyhedsbrev og modtag nyheder og gode tilbud.