Om os


Nicola’s Choice startede op i Oktober 2014 af Nicola Wennerwald,  som efter mange års tilløb tog springet som selvstændig i vores smukke omgivelser udenfor Hillerød. Efter mange år i medicinal branchen var det en helt ny verden for Nicola at kaste sig ud i boliginteriør branchen. Nicola ønskede at flere fik glæde af de skønne omgivelser på familiens dejlige skovløber bolig og fik del i passionen for smukt og lækkert boligtilbehør.


Hos Nicola's Choice.dk finder du særligt udvalgte designvarer indenfor boliginteriør, møbler, havemøbler og delikatesser. Vi ønsker at du kan finde det nyeste og mest attraktive indenfor boliginteriør i den smukke rå, nordiske stil med et strejf af globale tendenser.

Vi bestræber os på at finde nye spændende varer og finde lige det rette mix af boliginteriør varer, som skaber atmosfære og stemning i dit hjem og gør det rart at være hjemme. Det er vores mål at vores kunder har en god og inspirerende oplevelse med at handle på vores webshop eller besøge vores showroom/butik, som ligger i idylliske opgivelser udenfor Hillerød.

Adressen er Skovkrogen 1, 3400 Hillerød, og vi har åbent hver søndag ml. 12-17.


Vi sætter meget stor pris på feedback fra vores kunder og vil derfor meget gerne have eventuelle kommentarer fra jer.